Opublikowany przez:
Ela91
2015-03-30 10:28:14
Święta za pasem! Pamiętajmy, że to nie tylko biała kiełbasa i żurek. Możemy wprowadzić wiele urozmaiceń i niekoniecznie musi to oznaczać duże wydatki oraz masę pracy w kuchni. Polecamy jedno z najprostszych (i nasmaczniejszych :)) dań mięsnych - klops z jajkiem. Klops z jajkiem przepis jest smaczny, sycący i świetnie wpasowuje się w wielkanocny klimat. Wystarczy mięso mielone, ulubione przyprawy, bułka tarta i kilka jajek na twardo. Przygotujesz go szybko i bez trudu - najwięcej czasu zajmie samo pieczenie i stygnięcie. Klops z jajkiem z pewnością zasmakuje zarówno starszym jak i młodszym łasuchom. Po przygotowaniu i wystudzeniu pokrój go w plastry i ułóż na półmisku. Nikt z domowników nie pozostanie obojętny! :)
Klops z jajkiem - SKŁADNIKI:
Klops z jajkiem - sposób wykonania KROK PO KROKU:
Klops z jajkiem - przepis - życzymy smacznego! :)
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.